• Nieuwendijkse ouderen zijn welkom bij het concert.
• Nieuwendijkse ouderen zijn welkom bij het concert.

Concert met Snert bij ONS

nieuwendijk • De Nieuwendijkse fanfare Overwinning Na Strijd (ONS) presenteert op zaterdagmiddag 12 maart weer het Concert met Snert.

Alle senioren uit Nieuwendijk worden uitgenodigd voor een Hollandse warme winterlunch, opgeluisterd door klanken van het opleidings- en fanfareorkest. Ook dit jaar valt het Concert met Snert weer samen met NL Doet!, de landelijke vrijwilligersactie van het Oranjefonds. Dit fonds steunt met name sociale initiatieven en sluit daarmee goed aan op wat het Concert met Snert eigenlijk al jaren is: een gezellig en muzikaal ontmoetingsmoment, speciaal voor de Nieuwendijkse senioren. Onder het genot van een gevarieerd muzikaal programma zullen de vrijwilligers van ONS een heerlijke warme lunch serveren, waarbij verse snert en bruine bonensoep uiteraard niet ontbreken, evenals diverse verrukkelijke stamppotten met worst en spek gevolgd door een heerlijk Hollands toetje. Degenen die hiervoor (nog) geen persoonlijke uitnodiging met antwoordstrookje in de brievenbus hebben gekregen kunnen zich tot en met 5 maart aanstaande telefonisch aanmelden bij secretaris Petra van der Westen via 0183-403442. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar en vol is vol.

Dit smakelijke concert wordt door ONS geheel gratis aan de Nieuwendijkse senioren aangeboden, met steun van het Oranjefonds in het kader van NL Doet! Mensen die moeite hebben met vervoer naar en van ONS Huis aan de Rijksweg 202c kunnen dat aangeven bij hun aanmelding. Dan wordt ook het vervoer geregeld.


q www.fanfare-ons.nl