GRC 14 tegen Tricht kort stilgelegd

giessen/rijswijk • GRC 14 moest zaterdag de winst met 1-3 laten aan Tricht. Zonder slag of stoot verliep het allemaal niet in Giessen. Wesley van Mourik benutte een strafschop om Tricht op voorsprong te brengen. Voor de rust kwam Tricht ook op 0-2. Vervolgens trok GRC 14 na de rust beter voetballen. Uit een strafschop zorgde Michael van den Oever voor de 1-2. Nadat de bal uit het Trichtse doel was geslagen, verwachtte iedereen de gelijkmaker. Die ging echter niet door. Van den Oever schoot de penalty nu tegen de lat. Een kwartier voor tijd leek het gespeeld met de 1-3 voor Tricht. GRC 14 legde zich er echter nog niet bij neer. Tien minuten voor tijd ontplofte de boel. De grensrechter van Tricht stond met zijn vlag omhoog en hield Van den Oever af van de aansluitingstreffer. Heel Giessen en Rijswijk reageerde furieus en scheidsrechter Kalmar uit Vuren vond het verstandiger om beide ploegen naar binnen te sturen. Na een afkoelingsperiode van tien minuten mochten de partijen de wedstrijd afmaken.