• Altenahove wordt momenteel verbouwd.
• Altenahove wordt momenteel verbouwd.

Informatieavond over Altenahove

almkerk • Altenahove organiseert donderdag 18 februari een informatieavond voor omwonenden en andere belangstellenden over de verbouwing van het verpleeghuis.

Iedereen uit de buurt is om 18.15 uur van harte welkom voor koffie of thee. Het programma vindt plaats tussen 18.30 tot 19.30 uur. Familieleden en cliënten van Altenahove zelf zijn tussen 20.00 en 21.00 uur welkom op 18 februari.

Aanmelden kan via de receptie: 0183-662700 of verbouwingaltenahove@drsn.nl. Verpleeghuis Altenahove in Almkerk wordt momenteel grondig verbouwd. Afdeling Wilgenroos wordt compleet vernieuwd, maar ook de entree en de gangen in het verpleeghuis worden aangepakt.

Altenahove krijgt een totale metamorfose. De planning is dat alle bouwwerkzaamheden aan het einde van dit jaar zijn afgerond. Vanaf dat moment kunnen cliënten, bezoekers en mensen uit de omgeving genieten in het gloednieuwe restaurant met terras.

Riethorst Stromenland

Altenahoven maakt onderdeel uit van de Riethorst Stromenland, die zich in zet voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Kwaliteit van leven staat daarbij voorop. Cliënten krijgen persoonlijke en deskundige begeleiding op het gebied van wonen, zorg en welzijn. De missie van De Riethorst Stromenland is om mensen zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren. Naast goede zorg is een prettige en veilige woonomgeving van groot belang. Mensen kunnen zowel thuis als in een van de verzorgings- of verpleeghuizen rekenen op kwalitatieve zorg.