Kunstroute Lexmond op herhaling

lexmond • De Kunstroute in Lexmond gaat op herhaling op Koningsdag 2017. Deelnemers kunnen zich al opgeven. "We zoeken alle vormen van beeldende kunst."

Twee jaar geleden organiseerden beeldend kunstenaar Gerdien Bikker-Trouwborst en Marry de Wit-van Oostveen, in samenwerking met de plaatselijke Oranjevereniging, op Koningsdag de eerste Kunstroute in Lexmond. Met zo'n vijftien deelnemers die spontaan hun werk presenteerden werd het evenement een succesnummer.

De route trok zomaar zo'n honderdvijftig mensen. Het is tijd voor herhaling, vindt het organisatieteam Kunstroute Lexmond.


Oproep

Gerdien Bikker en Aad Slings doen graag een oproep aan alle mensen in Lexmond en de naaste omgeving om zich op te geven voor de tweede Kunstroute op Koningsdag 2017.

Gerdien: "Wij willen het liefst dat mensen die zich als exposant opgeven hun eigen ruimte hiervoor gebruiken. Dan kunnen wij er tegelijk een mooie fietsroute door de omgeving van maken."


Een enthousiaste club kunstliefhebbers is in overleg met Oranjevereniging Het Vaderland Getrouwe volop bezig met de voorbereiding, vertelt Slings. "Wij willen er zoveel mogelijk mensen bij betrekken. We zoeken alle vormen van beeldende kunst."

Deelnemers kunnen zich tot zondag 15 januari 2017 per mail of telefonisch opgeven via: info@thomashuislexmond.nl of 06-24221918. Het organiseren levert leuke gesprekken op, vertelt Gerdien: "We inspireren elkaar en dat is heel bijzonder." Meer informatie is te vinden op de website.


q www.crealex.nl