• Het winnende team van Bruna Vianen.
• Het winnende team van Bruna Vianen. Foto: Aangeleverd

Team Bruna Vianen in de prijzen

vianen • Het verkoopteam van Bruna Vianen heeft het Bruna Project X gewonnen en mag zich de beste Bruna van het land noemen.

Er deden maar liefst 132 Brunawinkels mee aan deze wedstrijd, georganiseerd door de overkoepelende Bruna bv in heel Nederland. Project X is een door Bruna ontwikkelde app, speciaal bedoeld voor de winkelteams. "Via deze app krijg je als team opdrachten die je moet uitvoeren", legt de Viaanse filiaalmanager Bert van Mourik uit.

Deze opdrachten hebben volgens Van Mourik allemaal te maken met de presentatie, organisatie en verkoop op de werkvloer. Heel belangrijk is: Hoe ga je als team zorgen dat de klant verrast wordt in de winkel? Door deze opdrachten goed uit te voeren kun je als team, maar ook als individueel teamlid, punten verdienen.

Doel van deze game is om de teamgeest binnen de Brunawinkels te verhogen en de teamleden op te leiden hoe om te gaan met bepaalde situaties en kansen: hoe bedien je de klant het beste? Bruna wil hiermee haar filialen op de juiste manier stimuleren. Bert Van Mourik: "Bij deze game, hebben wij als team Vianen, de meeste punten van alle Brunateams verdiend en daarmee zijn we de beste Bruna van Nederland geworden."

Mooie beker

Afgelopen week mocht het Bruna-team een mooie beker in ontvangst nemen. Bovendien mogen alle medewerkers met partner een weekendje naar Egmond aan Zee.

De komende dagen trakteert Bruna Vianen haar klanten op een lekkere traktatie.