Vrijstad Vianen-site vernieuwd

vianen • De vernieuwde Vrijstad Vianen-website is in de lucht. Op deze website kunnen bezoekers zich laten inspireren om erop uit te gaan in Vianen en omstreken.

Er is op de vernieuwde website een actuele agenda met evenementen te vinden op de website en ook een overzicht van Viaanse hoogtepunten zoals het grafmonument van Reinoud III van Brederode, de Lekpoort en Fort Everdingen. Er zijn tips voor fiets- en wandelroutes op de internetpagina te vinden en een overzicht van Viaanse restaurants en bed & breakfasts.

Ongeveer vijf jaar geleden startte de Stuurgroep Vianen Promotie met promotionele activiteiten om het historische vestingstadje Vianen en de dorpen Everdingen, Hagestein en Zijderveld meer bekend te maken bij inwoners van binnen en buiten de gemeentegrenzen. Een website was hiervan een onderdeel. Met de introductie van het beeldmerk Vrijstad Vianen veranderde de naam van de site mee van invianenuit.nl naar vrijstadvianen.nl en verdiende de website een nieuw en fris uiterlijk. De vernieuwde site staat vol met nieuw beeldmateriaal en voor bezoekers is het gemakkelijker online een evenement of ondernemer te vinden.


Jan Sluijs

De afgelopen jaren is de website met veel plezier en enthousiasme beheert door Jan Sluijs. Stuurgroep Vianen Promotie wil hem hiervoor, via deze weg, nadrukkelijk bedanken. Het dagelijkse beheer gaat nu over op De Taalsmederij (content), Go Dutch Design (technisch) en de Stuurgroep Vianen Promotie (coördinatie). Organisaties kunnen via de website een formulier downloaden en insturen om hun evenement op de agenda te krijgen. Ook kunnen ondernemingen een vermelding krijgen op de site.

Meer informatie is te vinden op de website.


q www.vrijstadvianen.nl