Kerstconcert in Everdingen

everdingen • Meer dan zeventig musici werken vrijdag 16 december mee aan het kerstconcert in Everdingen. Locatie is de Petrus- en Pauluskerk in het dorp.

Onder andere werken mee: regionaal gemengd koor Da Capo uit Gorinchem, koor Non Solus uit Leerdam, sopraan Linda Vink, trompettiste Sanne Kers, hoboïst Arjan van Ooijen, pianist en organist Jaap den Besten, pianist Gregory Wammes en het Ad Hoc Ensemble. Het concert staat onder leiding van dirigente Marilou Krouwel.

De meer dan vijftig zangers van gemengd koor Da Capo zingen mooie, sfeervolle klanken, met op het programma klassiekers zoals 'The little drummerboy' en 'Joy to the world', waarbij het koor begeleid wordt door Jaap den Besten en het Ad Hoc Ensemble. Koor Non Solus bestaat uit vocalisten tussen de zestien en vijftig jaar en brengt een fris kerstrepertoire, met begeleiding van de jonge pianist Gregory Wammes.

Het concert is vrij toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs wordt gesteld. Wel moeten bezoekers in bezit zijn van gratis toegangskaarten. Deze kaarten zijn - indien nog voorradig - vanaf maandag 28 november af te halen bij: Administratiekantoor Financi aan de Zandstraat 53 in Culemborg, Print- en Inkstation aan de Voorstraat 21 in Vianen en bij Winkel & Zo in Everdingen.

Ook zijn de kaarten te reserveren via: cceverdingen@hotmail.com of telefonisch bij T. van Putten via 06-11438486 (bellen tussen 18:00 en 20:00 uur).

Aanvang van het concert is om 20:00 uur, de kerk is vanaf 19:30 uur geopend voor het publiek. De Petrus- en Pauluskerk is te vinden aan de Lekdijk 25 in Everdingen.