• Vertegenwoordigers van de tien organisaties met hun cheque.
• Vertegenwoordigers van de tien organisaties met hun cheque. Foto: Dick Aanen

HP Staal gul voor tien goede doelen

vianen • Het Viaanse bedrijf HP Staal heeft donderdagmiddag tien cheques van elk 750 euro overhandigd aan verenigingen en organisaties.

Het totale bedrag van 7500 euro werd op 10 september bijeengebracht tijdens een groot jubileumfeest ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de zaak en de officiële ingebruikname van het grote bedrijventerrein van 60.000 vierkante meter. HP Staal is nu drie jaar gevestigd in Vianen, maar heeft haar wortels in Wilnis. De bedrijfsleiding koos destijds voor Vianen, omdat het centraal in Nederland ligt.

Cheques

Bedrijfsleider Rob Voorwij reikte donderdag cheques uit aan Vrienden van Batenstein Vianen, Voedselbank Vianen, Hospice Vianen, Dierenambulance Vianen, Harmonie Orkest Excelsior Vianen, Stichting Hertenkamp Vianen, Stichting Leergeld Vianen, PKN Vianen, Speelotheek Vianen en Scouting Batenstein Vianen.

Al deze goede doelen-organisateis waren met één of meerdere vrijwilligers vertegenwoordigd. Tijdens de uitreiking vertelde men kort wat ze deden en waar het geld aan besteed gaat worden. De ontvangers waren blij met deze mooie bijdrage en waardeerden het initiatief enorm.

HP Staal is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en inkoop van nieuw en gebruikt staal. Het bedrijf beschikt over een grote voorraad damwanden, balken, rijplaten, buizen, kokers en klein ijzer zoals een hoeklijn en strip. Naast de jarenlange ervaring in de aannemerij is HP Staal met name gespecialiseerd in tijdelijke staalconstructies voor de grond-, weg-, water- en utiliteitsbouw. Het bedrijf heeft een voorraad van 30.000 vierkante meter.

"Voor we het staal in ons assortiment opnemen, wordt elk ingekocht onderdeel door ons eerst kwalitatief beoordeeld", aldus de website van HP Staal.

"Dat doen we op het oog en aan de hand van onze jarenlange ervaring. Kan het staal onze goedkeuring wegdragen, dan wordt het opgeknapt en eventueel gericht en gesneden." Het staal van HP Staal is direct leverbaar.