• Presentator Harm Edens.
• Presentator Harm Edens. Foto: Aangeleverd

Edens presenteert Business Event

vianen • Op maandagavond 7 november vindt in De Stadshof in Vianen het jaarlijkse Business Event plaats. Harm Edens zal deze vierde editie presenteren.

Harm Edens ('Dit was het nieuws') zal gegarandeerd zorg dragen voor een sprankelende combinatie tussen informatie en entertainment.

Drie categorieën

De jury, met als voorzitter Guus Boo-gaard, kiest in drie verschillende categorieën de 'Ondernemer/onderneming van het jaar', regio Vijfheerenlanden. De negen genomineerden hebben zich voor de jury moeten presenteren in een pitch en krijgen bezoek van de jury.

De genomineerden zijn:

Categorie Jonge Ondernemer/Onderneming: Koffie in de Bakkerij, René Middag, Kwadraat Bouw - Martinus de Bruin en Anne de Vries, Restaurant Oud-Vuren - Wouter Blinde.

Categorie MKB & Detailhandel: De Schildkamp - Ralph Klaare, Unicum - John Hol en Petra Hol-Hogerdijk, Caravancentrum Meerkerk - Harrie Krul en Ron Krul;

Categorie Groot Zakelijk: Van Roon Railinfrawerken - Ben en Martine van Roon, Slagerijen Kaldenberg - Joop en Piet Kaldenberg, NedGraphics - Richard Goossens.

q www.businesseventvijfheerenlanden.nl.