• Leerlingen van Dancearts treden op.
• Leerlingen van Dancearts treden op. Foto: aangeleverd

Dancearts groeit door in Vianen

nieuwegein/vianen • Dansstudio Dancearts heeft naast haar vestiging in Nieuwegein nu ook een dansstudio in Vianen. In korte tijd is Vianen uitgegroeid tot een groot succes.

"Dit heeft vooral te maken met de unieke formule die dansstudio Dancearts hanteert", aldus de enthousiaste Dominique Hartman. De 26-jarige is de eigenaresse van de dansschool. "Onze formule is dat we meer aanbieden dan alleen dans. We geven ook zang- en theaterlessen. Hiermee hebben we jarenlange kennis en ervaring opgedaan in Nieuwegein. En natuurlijk hebben we een gemotiveerd team van leraressen en de positieve reacties van de leerlingen over onze aanpak."

Gratis proefles

Iedereen vanaf 2,5 jaar is welkom bij Dancearts en met ingang van het nieuwe dansseizoen worden de lessen aangeboden in de basisschool De Voorhof gelegen aan de Looch 3-5 in Vianen. "Hierdoor hebben wij ons lespakket stevig kunnen uitbreiden van urban tot musicalles. Ik nodig iedereen uit om met onze dansstudio in Vianen kennis te maken met en een gratis proefles aan te vragen."

Dansstudio Dancearts is een unieke dansschool op het gebied van dans, zang en acteren. Het lesaanbod is zeer gevarieerd en kinderen kunt al vanaf 2,5 jaar meedoen aan de algemene dansvorming. Daarnaast kunnen belangstellenden kiezen uit jazzmodern, musical, tapdance, urban, streetdance, klassiek ballet en modern. En dus zang- en acteerlessen om een echte musicalster te worden. Dominique Hartman legt uit: "Deze veelzijdige aanpak is niet alleen aantrekkelijk, maar kan je klaarstomen als musicalster in spe."

Tenslotte start Dansstudio Dancearts dit jaar met een speciale klas voor verstandelijk beperkte kinderen en ook nog een eigen zangkoor. En medio volgend jaar wordt het seizoen wederom afgesloten met een spectaculaire theatershow in theater De Slinger in Houten. Met optredens van alle leerlingen en familie en vrienden als enthousiast publiek.


Open week

Belangstellenden die kennis willen maken met dansstudio Dansarts zijn welkom op de open week, deze start op maandag 3 oktober. Geïnteresseerden kunnen dan kennismaken met alle dansstijlen en docenten. Aanmelden kan via info@dansstudiodancearts.nl. Op de website is meer informatie over de dansschool te vinden, onder andere het lesrooster van Vianen.

Overigens is het dus mogelijk om een gratis proefles te volgen bij dansstudio Dancearts. Hiervoor moeten belangstellenden zich wel eerst per mail of telefonisch (06-22321144) aanmelden.


q www.dansstudiodancearts.nl