Afbeelding
Foto: aangeleverd

Visscher bestaat 65 jaar

culemborg • Tijdens het jubileumfeest ter ere van 65 jaar Auto Visscher werd afgelopen zaterdag 6.500 euro opgehaald voor KiKa.

Het 65-jarig jubileum van de Visscher Autogroep, met vestigingen in Culemborg, Gorinchem, Tiel en Leerdam, werd groots gevierd. Duizend bezoekers genoten van de vele activiteiten. Voorafgaand werden klanten en leveranciers aangemoedigd zich in te zetten voor het goede doel. Er kon worden getoerd, met fiets of auto, door het Rivierenland.

Iedere kilometer was geld waard, bestemd voor KiKa. De uitgestippelde routes liepen langs alle Visscher-vestigingen. De opbrengst, in totaal 6.500 euro, was een groot succes. Algemeen directeur Henk Visscher overhandigde de cheque aan ambassadrice Alicia Jägers van KiKa.

De Visscher Autogroep maakte in 65 jaar veel ontwikkelingen door. Het bedrijf startte ooit in Tricht, A. Visscher sr. begon hier in een schuurtje. Later kan hij een pand aan de Kerkstraat kopen. In februari 1961 wordt het dealerschap van het Franse Simca voor de Betuwe en Leerdam verworven op de RAI in Amsterdam. Nu, 65 jaar later is, Visscher dealer van Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Fiat en Abarth. Het bedrijf heeft vestigingen in Culemborg, Gorinchem en Tiel. In Leerdam werkt Visscher onder de Bosch Car Service formule.

In alle vestigingen hebben zijn jubileumaanbiedingen. Deze lopen door tot het einde van het jaar.