• Het Vaderland Getrouwe gaat naar Delft.
• Het Vaderland Getrouwe gaat naar Delft. Foto: 123rf

Verjaardagsuitje naar Delft

lexmond • In september bestaat de Oranjevereniging Lexmond Het Vaderland Getrouwe tachtig jaar. Om dat te vieren heeft het bestuur een uitstapje naar Delft gepland.

De excursie staat op vrijdag 30 september op het programma. Al eeuwenlang is Delft de stad van de Oranjes en ook de stad waar koningen en koninginnen worden begraven in de Nieuwe Kerk. Oranjevereniging Lexmond beschouwt de stad dan ook als een mooie bestemming om haar tachtigjarige bestaan te vieren. Iedereen die Delft graag eens wil zien is welkom, van jong tot oud.

De excursie begint om 08:30 uur met koffie en wat lekkers in Huis Het Bosch in Lexmond. Om 09:00 uur stipt vertrekt de bus naar Delft. Eenmaal in Delft is er weer koffie en zal er aansluitend een rondleiding zijn. Na de rondleiding kan iedereen zijn eigen programma volgen voor de lunch en andere bezienswaardigheden. Om 15:30 uur gaat de bus terug naar Lexmond.


Deelname

De kosten bedragen tien euro per persoon voor leden van Oranjevereniging Lexmond. Niet-leden betalen de kostprijs van 25 euro per persoon. Niet-leden kunnen uiteraard ook eerst lid worden. Betalen dient bij opgeven plaats te vinden. Dat kan ook via de bank: NL22 RABO 0336 0638 22, ten name van Oranjevereniging Lexmond.

Opgeven kan tot dinsdag 20 september bij Catrien van Kuijlenborg uit de Ds. Magendansstraat 31 in Lexmond. Je kunt Catrien ook e-mailen op catrienvankuijlenborg@hotmail.com en bellen op 0347-342127. Het minimum aantal deelnemers is dertig.


q www.oranjevereniging-lexmond.nl