• De jongerencoaches van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden bezorgen alle geslaagden een taart
• De jongerencoaches van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden bezorgen alle geslaagden een taart Foto: Aangeleverd

Rabobank trakteert geslaagden op taart

REGIO • Voor alle jongeren die geslaagd zijn en wonen in het werkgebied van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden staat een slagroomtaart klaar bij Speciaalbakkerij Van der Grijn.

De jongerencoaches Angelique Muijsson en Marja Bullee kunnen het zich nog goed herinneren. "Vorig jaar hebben we meer dan 500 taarten weggegeven. De actie was een groot succes. Daarom hebben we ook dit jaar weer taart voor iedereen die slaagt. We kregen ontzettend veel positieve reacties. Niet alleen van jongeren, maar ook van scholen en ouders."

Het is volgens Muijsson en Bullee toch een bijzonder moment dat je met elkaar wilt delen. "De taartenactie is vooral bedoeld om met jongeren in contact te komen. Na het afronden van je opleiding breekt er een nieuwe fase aan in je leven. Je gaat studeren, misschien op jezelf wonen of op zoek naar een baan. Kortom, er veranderen veel zaken, waar we hen mee kunnen helpen."

Vraag een taart aan
Meedoen aan de taartenactie is mogelijk door een mail, een foto van het diploma of cijferlijst te sturen naar info.av@rabobank.nl o.v.v. naam, adres, geboortedatum en 06-nummer. De jongerencoaches van de Rabobank nemen contact met je op over het afhalen van de slagroomtaart bij een vestiging van Speciaalbakkerij Van der Grijn.

Ook voor MBO, HBO en WO
Deelnemers hoeven overigens geen klant te zijn om mee te doen, maar men moet wel wonen in het werkgebied van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden. De actie loopt van 1 juni tot 1 september en staat open voor jongeren die slagen voor VO-MBO-HBO en WO. Een extra prijs, barbecue met vrienden, wordt verloot onder degenen die hun 'taartmoment' delen op social media. Kijk voor de actie en voorwaarden op http://rabobank.nl/av.