Nivel opent vestiging in Vianen

vianen • Technisch detacheerder Nivel opent per 1 juni 2016 een nieuwe vestiging in Vianen.

Het bedrijf koos bewust voor Vianen. "Niet alleen om nog dichter bij klanten en kandidaten te zitten, maar mede ook vanwege de uitstekende bereikbaarheid van de nieuwe locatie", licht Erik van Helvoort toe. "Deze strategische keuze wordt ook nog eens versterkt door samen met Adviesgroep Nebest het pand te betrekken. Wij zijn dus niet alleen blij met het nieuwe kantoor, maar deze keuze biedt ons ook de kans op verdere versteviging van onze relatie met Nebest.

De gezamenlijke directies tekenden vorige week maandag de overeenkomsten en daarmee werd de opening van de tweede vestiging van Nivel een feit. "Wij zien door deze keuze een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, maar met de uiteindelijke beslissing zijn we niet over één nacht ijs gegaan", aldus Jaap Voets. "Met de keuze voor Vianen kunnen we een echte slag in onze servicegerichtheid naar onze klanten en medewerkers maken."


Snelgroeiend

Nivel is binnen zestien jaar is uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de technische detacheringsbranche. Waar Nivel in 2000 begon als detacheerder voor de sector civiele techniek, bedient het bedrijf nu ook de sectoren bouw, architectuur, werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek. "Iedereen is vanaf 1 juni van harte welkom in Vianen om onze nieuwe vestiging te bewonderen", aldus Erik van Helvoort. Adres: Marconiweg 2 in Vianen.


q www.nivelgroep.nl