• V.l.n.r. Anja de Blok, Esther van Genderen en Jolanda van Essen.
• V.l.n.r. Anja de Blok, Esther van Genderen en Jolanda van Essen. Foto: Dick Aanen

Nieuw team zet Hagesteinse traditie voort

Beurs van kinderkleding en speelgoed

hagestein • De organisatie is in handen van Anja de Blok, Jolanda van Essen, Esther van Genderen en Elise Hol.

"Kinderkleding wordt door opgroeiende kinderen vaak maar heel kort gedragen", zegt Anja de Blok. "Die kleding kun je natuurlijk verkopen via Marktplaats, maar niet iedereen zit erop te wachten om steeds vreemde mensen aan de deur te krijgen of de kleding op te sturen. Zo'n beurs in het eigen dorp is daarom een heel goed alternatief. Het is gezellig en je hebt grote kans dat je nog een aardig centje kunt krijgen voor de kleding."

Succes

De afgelopen jaren was de kinderkleding- en speelgoedbeurs jaar op jaar een groot succes. Jolanda: "De opzet is eigenlijk heel simpel. Wie zich aanmeldt, kan op de dag van de beurs tussen 8:30 en 9:30 uur spullen inbrengen. Wij als organisatie zorgen ervoor dat alle kleding en speelgoed op de daarvoor bestemde plaatsen netjes worden neergelegd zodat het voor de verkoop overzichtelijk en geordend is." Belangrijk is wel dat de ingebrachte kleding schoon wordt aangeleverd en dat het ingebrachte speelgoed van deugdelijke kwaliteit is. Wie kleding of speelgoed inbrengt, bepaalt zelf de verkoopprijs. Niet-verkochte kleding gaat terug naar de eigenaar of een goed doel, de organisatie Speelgoedbank in Nieuwegein en Bag2school."

De beurs duurt van 10:30 tot 12:30 uur.

Ouders die nog kleding of speelgoed in de kast hebben liggen , kunnen een mailtje sturen naar kidzenzohagestein@hotmail.com. De inschrijving sluit op donderdag 7 april. Deelnemers krijgen bij aanmelding een email met de voorwaarden en het inbrengnummer.

Facebook

De organisatie heeft een eigen Facebookpagina:www.facebook.com/kidzenzohagestein. Voor vragen kan gebruik worden gemaakt van het emailadres of er kan worden gebeld met organisator Anja de Blok: 06-12518498 (Anja de Blok, dagelijks na 15:00 uur).