Anuar speelt 'Integer' in De Stadshof

vianen • Cabaretier Anuar staat zaterdag 26 maart op de planken van De Stadshof. Hij komt naar Vianen met zijn vijfde soloprogramma.

Anuar won in 2004 op Cameretten de juryprijs. Heeft meer dan een miljoen views op YouTube en sleepte als acteur en co-auteur al eens een Gouden Film in de wacht. Naast stand-up comedian is Anuar ook schrijver en bedenker. Zo schreef hij onder meer voor Sint & Diego (bioscoopfilm), The Comedy Factory, Raymann is Laat en Ali B. In 2015 schreef hij het boek 'Op zoek naar mijn voorhuid'.


Carré

Anuar is een snel lefgozertje, maar vooral een bijzonder charmante verhalen verteller met originele grappen. Zijn droom: ooit in de Carré op te mogen treden.

In Vianen speelt hij zijn programma 'Integer', zijn vijfde soloprogramma. Zijn vier eerdere programma's werden al op tv uitgezonden. Maar voor de mensen die Anuar nog niet kennen: hij is zichzelf, druk, persoonlijk, charmant, brutaal, eerlijk, origineel, eigenwijs maar vooral grappig. Hij verraste het Viaanse publiek twee jaar geleden al met zijn vorige soloprogramma en sindsdien gonst zijn naam regelmatig rond in het Viaanse theater. Nu is hij terug.

De voorstelling van Anuar begint om 20:15 uur, kaarten kosten vijftien euro en zijn verkrijgbaar via de website, bij de Stadshof, Cigo en Bibliotheek Vianen.


q www.destadshofvianen.nl