Servia houdt zicht op tweede plaats

vianen • Na een 3-1 overwinning op Haaglanden houden de mannen van Servia zicht op de tweede plek.

Servia begon sterk en nam direct het initiatief in de wedstrijd. Er werd gevarieerd gespeeld en de aanvallers werden goed gevonden door de spelverdeler: 25-19. De tweede set startte rommelig en ging lang gelijk op. Toch wist Servia een klein gaatje te slaan met drie tot vier punten, met een paar goede aanvallen van diagonaalspeler: 25-22.

In de derde set startte Servia matig. Zowel blokkerend als aanvallend kwamen de Viaanse heren er niet aan te pas: 23-25. In de derde set startte Servia gretig. Men wist de voorsprong snel uit te breiden. Door een sterke servicereeks van Martin Zwaan en een gretig blok ging de set overtuigend naar Servia: 25-15.

Door deze zege houdt Servia zicht op de tweede plaats. De volgende wedstrijd van Servia is op zaterdag 19 maart om 16:00 uur in Vianen tegen Taurus H4.