• Piet Muilwijk en Jan van Genderen namen afscheid.
• Piet Muilwijk en Jan van Genderen namen afscheid. Foto: aangeleverd

Afscheid van twee vrijwilligers

REGIO • Vrijwilligers Piet Muilwijk en Jan van Genderen hebben afscheid genomen van speeltuin De Beerakker in Heukelum. De heren ontvingen vorige week een staande ovatie van alle basisschoolleerlingen en hun ouders als dank voor hun jarenlange inzet voor de speeltuin.

De beide mannen hebben jarenlang voor alle reparaties van de toestellen gezorgd. Piet Muilwijk was dagelijks te vinden in de speeltuin; ruimde voor zonsopgang alle rommel op, was er om evenementen te ondersteunen en maaide het gras rondom de toestellen toen de gemeente een (te) grote grasmaaier had aangeschaft. Piet en Jan van Genderen hebben samen jarenlang alle reparaties van toestellen en bankjes voor hun rekening genomen.

Vorige week woensdag ontvingen de heren een staande ovatie van alle basisschoolkinderen en hun papa's en mama's als dankbetuiging voor hun jarenlange 'stille inzet' voor de prachtige speeltuin en ontmoetingsplaats in Heukelum. Er is nog geen opvolging voor de beide mannen gevonden. Vrijwilligers kunnen zich melden bij josjeverhoeven7@gmail.com.