• Weer een oud- en nieuwfeest in Herwijnen.
• Weer een oud- en nieuwfeest in Herwijnen. Foto: aangeleverd

Weer oud- en nieuwfeest in Herwijnen

herwijnen • Het oud- en nieuwfeest van Imagine Dance-Events wordt dit jaar in een nieuw jasje gegoten. Sowieso rijden pendelbussen van en naar het feestterein.

De eerste feestavond is al op vrijdag 30 december. De tent - te vinden bij de kruising van de Graaf Reinaldweg en de Nieuwe Steeg in Herwijnen - is om 17:00 uur open. De stampotten en erwtensoep staan klaar, vanwege de kerstvakantie zijn er ook pannenkoeken voor de kinderen die ze zelf mogen versieren en opeten.

Vanaf 19:00 uur zijn er optredens van verschillende tonpraters. Tijdens deze avond kunnen mensen zich ook weer inschrijven voor de trekkertrek op Boeruh Rock, het festival vindt plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 april. Om 21:00 uur begint de Hollandse avond met dj D'n Bally, verder zijn er optredens van feestzangers Arjon Oostrom en Johnny Gold. De entree voor de stampottenavond is gratis, entree voor de Hollandse avond vanaf 21:00 uur is tien euro.

Vervolgens luidt Imagine Dance-Events het nieuwe jaar knallend in met een feestavond die op zondag 1 januari om 01:00 uur begint. Dj Hansie - bekend van het beruchte duo De Oktoberfest DJ's - staat klaar om er een knalfeest van te maken. Feestzanger Marco Kraats zal deze feestavond compleet maken met een optreden van een dik half uur waarin zijn grootste feest hits voorbij komen. De entree is gratis en na afloop zijn er natuurlijk weer de traditionele koffie en broodjes.


Meer informatie over de pendelbussen is te vinden op de website van Imagine Dance-Events.


q www.imaginedance-events.com