Trekking eindejaarsactie

beesd • Ondernemersvereniging Beesd (OVB) organiseert zaterdag 7 januari vanaf 16:00 uur een nieuwjaarsinstuif in Het Klokhuis in Beesd. Daar vindt de trekking van de eindejaarsactie plaats. Nieuw: onder de bezoekers van de nieuwjaarsborrel worden ook nog eens tien prijzen uitgedeeld.

OVB organiseert aan het einde van het jaar altijd een eindejaarsactie. Dat betekent dat er duizenden euro's worden verdeeld onder tientallen consumenten. De geldprijzen worden uitgedeeld in de vorm van tegoedbonnen van een tientje, uit te geven in deelnemende winkels in Beesd. De prijzen variëren van minimaal tien tot maximaal 450 euro. Handig ook: de te winnen pasjes staan niet op naam, dus zijn onderling goed uit te wisselen. Ze zijn alleen niet inwisselbaar voor geld.

Consumenten kunnen kans maken op zo'n tegoedbon door geld uit te geven in de winkels in de kern. Bij een besteding van vijf, tien of twintig euro – afhankelijk van de betrokken winkel – wordt er een kanskaart verstrekt. Deze moeten vervolgens ingevuld en weer ingeleverd worden. De actie loopt nog tot en met zaterdag 31 december. De winnaars worden in januari - tijdens de nieuwjaarsinstuif - getrokken uit een stapel kanskaarten. Op deze nieuwjaarsinstuif is iedereen welkom, zowel ondernemers als bewoners zijn uitgenodigd. Voor alle gasten geldt: de eerste twee consumpties zijn gratis. Bovendien krijgen alle aanwezigen een lootje. Want tijdens de trekking worden er nog eens tien tegoedbonnen verloot.