Vooraf had Ferry van de Wal wel getekend voor een gelijkspel met Rhelico tegen GVV. Achteraf concludeerde hij dat er meer in had gezeten dan het 2-2 gelijkspel. Halverwege ging Rhelico namelijk met 2-0 aan de leiding tegen de hooggeplaatste tegenstander uit Geldermalsen.

Jan Bassa scoorde al vroeg de 1-0 en zorgde nog in de eerste helft ook voor de 2-0. Na rust greep Jory van Bommel niet goed in en kon GVV de 2-1 maken. De gasten stroopten de mouwen nog even op en pakten alsnog een punt. Terwijl heel Rhelico dacht dat GVV de bal voor een blessure buiten de lijnen zou spelen, nam een speler het doel onder vuur. De bal werd aangeraakt en viel binnen. In de spectaculaire slotfase kregen beide ploegen nog kansen, maar de score veranderde niet meer.