• Het toernooi zorgde voor spannende partijen.
• Het toernooi zorgde voor spannende partijen. Foto: Aangeleverd

Wammes actief met toernooien

asperen • Het vorig weekend stond bij badmintonvereniging BC Wammes uit Asperen in het teken van twee toernooien.

Op zaterdag werd het Rivierenlandfondstoernooi BC Wammes gespeeld voor de jeugd en junioren en op zondag waren de senioren aan de beurt bij het BC Wammes Koppeltoernooi. Aan dit toernooi deden negen verenigingen mee, afkomstig uit alle delen van ons land.

's Morgens werden de dames- en herendubbels gespeeld en 's middag waren de mix-wedstrijden aan de beurt. De eerste wedstrijden gingen al om 9:00 uur van start, wat voor sommige deelnemers een probleem opleverde.

Blessure

Voor een speler uit Oude Tonge verliep het toernooi heel erg zuur. Na een uur reizen was zijn sportieve avontuur na een kwartiertje spelen al voorbij, omdat hij geveld werd door een blessure. Het was een super spannend toernooi, waarbij vele duels in een gelijk spel eindigden. Tussen de middag werden de uitslagen van de dames- en herendubbels, onder het genot van een heerlijk kopje soep, bekend gemaakt.

Goede prestaties

De koppels van BC Wammes leverden goede prestaties. Robin en Marco eindigden op een tweede plaats bij de herendubbel. An en Amanda legden bij de damesdubbel ook beslag op de tweede plaats. Om half 6 was de prijsuitreiking voor de mixwedstrijden. De duo's Daniëlle en Robin én Marloes en Arjan van BC Wammes eindigden respectievelijk op een tweede en derde plaats. Al met al kan de organiserende vereniging terugkijken op een druk, spannend en gezellig toernooi.