Geen doelpunten bij Nieuw Lekkerland-WNC

nieuw lekkerland • WNC moest op bezoek bij Nieuw Lekkerland genoegen nemen met een punt. Beide ploegen wisten het net niet te vinden en dus eindigde de wedstrijd zoals hij begon: 0-0.

"De eerste helft was voor ons en na rust waren zij wat dominanter", zag trainer Cor Prein. "Maar veel grote kansen leverde dat aan beide kanten niet op."

Wisselen

Van goed voetbal was overigens geen sprake. "Het was een slechte wedstrijd. We moesten weer veel wisselen en dan ontbreek de vastigheid", zei Prein. Hij doelde onder meer op de afwezigheid van Nick Vijlbrief en Kevin van de Velde. Dwayne Grot begon daardoor centraal achterin. Mark den Hartogh schoof door naar het middenveld. Positief voor de Waardenburgers was de rentree van Bas Smulders. Eerder dan verwacht, begon hij in de basis en hield het zeventig minuten vol. Ook Kevin Groffen maakte sinds lange tijd weer minuten. "Bas is nog niet waar hij moet zijn, maar zorgt al wel voor rust aan de bal. En Kevin Groffen is een stofzuiger die altijd van waarde kan zijn. We zullen er na de winter profijt van hebben dat ze er nu al weer bij zijn", aldus Prein.

Resultaat

Prein kon wel leven met het gelijkspel. "Wij hebben na rust eigenlijk helemaal geen kansen meer gekregen", zag Prein. "Dan zijn we dus tevreden met een punt, want dat is ook nog een resultaat." WNC krijgt komend weekend Kloetinge op bezoek. Bij winst vinden de Waardenburgers de aansluiting met de subtop.