• De politie laat ook beelden van de dader zien.
• De politie laat ook beelden van de dader zien. Foto: politie

Op jacht naar de dader

leerdam • Bureau Rijnmond besteedt donderdag 1 december aandacht aan drie overvallen die in Leerdam hebben plaatsgevonden. Mogelijk is bij de drie overvallen steeds dezelfde dader betrokken.

In februari en september 2015 en in juli 2016 werd Leerdam opgeschrikt door in totaal drie gewapende overvallen. Het gaat om tankstation Argos aan de Parallelweg, snackbar Lucky aan het Burgemeester Meesplein (beide in 2015) en de Hans Anders aan de Fonteinstraat (in 2016). Mogelijk was bij deze overvallen telkens dezelfde man betrokken.

Opsporing Verzocht stond afgelopen dinsdag al stil bij deze overvallen en vertoonde ook beelden van de daders. Overigens heeft Opsporing Verzocht eerder ook al beelden vertoond van de overval op de Argos. De drie overvallen en de bijbehorende beelden komen nu ook aan de orde in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond van RTV Rijnmond.

Bureau Rijnmond begint om ongeveer 17:20 uur op RTV Rijnmond en wordt op ieder uur herhaald. De uitzending van Opsporing Verzocht is terug te zien via Uitzending gemist.


q www.opsporingverzocht.avrotros.nl