• Kees van Zomeren - Fietskees - in zijn winkel.
• Kees van Zomeren - Fietskees - in zijn winkel. Foto: aangeleverd

Fietskees viert tienjarig bestaan

heukelum • Rijwielhandel Van Zomeren - ook wel bekend als 'Fietskees' - bestaat tien jaar. Fietskees is in die periode uitgegroeid tot een begrip in Heukelum en omstreken.

Bij de rijwielhandel aan de Torenstraat staat perfecte service en eerlijke voorlichting voorop. Eigenaar Kees van Zomeren vertelt: "Het assortiment bestaat onder ander uit: stadsfietsen, toerfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, bakfietsen, kinderfietsen en voldoende accessoires voor fiets en berijder. In de ruim tweehonderd vierkante winkeloppervlak is er altijd een ruim assortiment nieuwe en gebruikte fietsen aanwezig." Ook accessoires heeft Van Zomeren in overvloed, denk aan sloten in alle soorten en maten, kinderzitjes, fietstassen, fietsverlichting, fietskleding, fietsdragers (voor op de auto), zadels, bidons, fietsmanden, fietskarren, fietsbellen en dergelijke. Ook voor kinderen zijn er fietshelmen en fietstassen beschikbaar.


Onderhoud

Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden worden door Fietskees snel en correct uitgevoerd. Ook het kosteloos ophalen en thuisbrengen van het rijwiel behoort tot de extra service. Fietskees heeft behalve kennis van onderhoud ook een neusje voor de beste fietsen met de beste kwaliteit. Klanten treffen dus niet alleen de topmerken aan, maar ook een grote selectie aan tweewielers van uitstekende kwaliteit tegen gunstige prijzen. En: op gebruikte fietsen tot 250 euro geeft Fietskees een maand garantie, op gebruikte fietsen die meer dan 250 euro kosten, zit drie maanden garantie.

Fietskees houdt tot het einde van het jaar een actie om het tienjarig bestaan te vieren: klanten kunnen op bepaalde fietsen tot wel twintig procent korting krijgen. Natuurlijk is een proefrit maken geen probleem.

Fietskees is te vinden aan Torenstraat 41 in Heukelum. Meer informatie is te vinden op de website. Meer even bellen kan ook: 0345-611404 of even mailen via info@fietskees.nl.


q www.fietskees.nl