Kerstfair in Beesd groter opgezet

beesd • Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt organiseert van donderdag 8 tot en met zondag 11 december haar jaarlijkse Kerstfair.

De fair is groter opgezet dan voorheen. In het historische hart van het landgoed, met zijn eeuwenoude boerderijen, koetshuis en landhuis, staan ruim honderdvijftig stands met lekkere, mooie en bijzondere artikelen. De winkeltjes bevinden zich in de monumentale gebouwen en in grote tenten. Bezoekers kunnen zich laten inspireren voor het kerstdiner, meedoen aan workshops of kleding, cadeautjes en ander moois kopen voor de feestdagen.

De landgoedkok zorgt voor heerlijke gerechten en drankjes, terwijl diverse koren christmas carols ten gehore brengen. Belangstellenden het landgoed eens vanuit een ander perspectief willen bekijken, kunnen meerijden met een arrenslee. Het landhuis, Huis Mariënwaerdt, is rijk gedecoreerd in kerstsfeer. Een gids vertelt bezoekers alles over de kersttradities op het landgoed tijdens een rondleiding door het landhuis.

De fair is elke dag open van 11:00 tot 18:00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur. Entreetickets zijn via de website te bestellen. In de online voorverkoop tot en met 7 december krijgen mensen twee euro korting per persoon op dagkaarten (niet op de avond- en kinderkaarten).


q www.marienwaerdt.nl