• De kaderteams speelden sterk.
• De kaderteams speelden sterk. Foto: Stockfoto

Kaderteams Carambole goed op dreef

rumpt • In de nationale kadercompetitie liet Carambole Rademaker een grote kans liggen om koploper De Poedel te verslaan. Het duel eindigde uiteindelijk in een gelijkspel 4-4.

Carambole R&H Kassa boekte een prima 6-2 zege tegen Bios.

Het gelijke spel van Carambole Rademaker tegen de koploper in poule 3 was zeker geen slecht resultaat, maar er had voor de Rumptenaren veel meer in gezeten. De winst werd behaald door Tonny van Meeuwen met 130 caramboles in elf beurten en Danny van Veldhoven met 110 caramboles in vijftien beurten. Jan de Jong verloor op drie caramboles, maar had alle kansen om eerder uit te gaan. Jurgen de Ridder kwam er niet aan te pas.

Goed spel

Carambole R&H Kassa versloeg Bios met goed spel. Bert Vink maakte zijn 160 caramboles in slechts zes beurten. Ook Piet Adelaar speelde een goede partij met zijn 160 caramboles in tien beurten. Raymond Drost maakte het karwei af met 140 caramboles in zeventien beurten. Ferrie Adelaar noteerde de enige verliespartij.

Verdere uitslagen: Gelre 1 - Carambole 1 30-20. Een dure nederlaag voor het eerste districtsteam. Alleen Teus van Dam won met 125/14. Hij maakte een mooie serie van 41. Ons Hoekje 2 - Carambole 2 32-27. Ook het tweede team van Carambole wist niet te winnen. Hier zorgde Gert van der Kruijt als enige voor winst met 60/26. Carambole 3 - Ons Tehuis 4 eindigde in 36-20. Een sterke overwinning van het derde team. Alle spelers wisten hun partij te winnen. Carambole 4 versloeg Ons Hoekje 2 met 32-27. Het vierde team staat bovenaan in de 3e klasse.