Heukelum op eigen veld te sterk voor GJS

heukelum • Heukelum boekte een knappe en nodige zege op subtopper GJS. Op eigen veld was de ploeg van Marco Verbeek met 2-1 te sterk voor de gasten uit Dalem.

Dankzij de overwinning klom Heukelum twee plaatsen en heeft het BLC en Hardinxveld onder zich op de ranglijst in de 2e klasse F. "Van de laatste zes wedstrijden hebben we er maar één verloren", stelde Verbeek tevreden vast. "We worden stabieler en zijn lastig te verslaan." Op De Vriezenwijk werd duidelijk dat GJS voetballend verder is, maar Heukelum beet met name na rust uitstekend van zich af. Semih Kaplan opende in de tweede helft de score. GJS ging meer de aanval zoeken, maar Heukelum kreeg de betere mogelijkheden. Benjamin Meijdam scoorde vijf minuten voor tijd de 2-0. De 2-1 in blessuretijd kwam voor de gasten te laat.

Vechtmachine

"Of we goed gevoetbald hebben? We hebben in ieder geval weinig fouten gemaakt", zei Verbeek. "Erg mooi was het niet, maar we waren een vechtmachine en dat was een genot om naar te kijken. En op basis van de kansenverhouding hebben we ook gewoon verdiend gewonnen."