• Brandweermannen in het zonnetje.
• Brandweermannen in het zonnetje. Foto: aangeleverd

Brandweeravond in Leerdam

leerdam • In de Glasblazerij aan de Sundsvall vond vrijdagavond de jaarlijkse diplomauitreiking van de brandweer plaats.

Clustercommandant Rien Kouvelt opende de avond met een terugblik van het afgelopen jaar, de ontwikkelingen bij de brandweer en een vooruitblik op het komende jaar. De brandweer heeft kennis gemaakt met de nieuwe burgemeester Tjerk Bruinsma. Vervolgens zijn de diploma's en onderscheidingen door de burgemeester uitgereikt. Aan het einde is afscheid genomen van een drietal personen die zich jarenlang hebben ingezet voor de brandweer en de gemeenschap. Zij zijn bedankt voor al hun betrokkenheid en werkzaamheden.

Diploma's en bloemen

Diploma's waren er voor: Jacco Abbel (instructeur), Ferry Bakker (instructeur), Gert Vos (instructeur – chauffeur), Berjan van Iperen (chauffeur), Dick van Oort (chauffeur), Peter Reine (chauffeur), Frans-Pieter van der Ham (chauffeur), Jonathan Schenau (chauffeur), Leon de Jong (chauffeur, voertuigbediener redvoertuig) en Sjoerd Wieringa (chauffeur en voertuigbediener redvoertuig).

Onderscheidingen waren er voor: Jacco Abbel (12,5 jaar), Ferry Bakker (12,5 jaar), Jaco van Zanten (25 jaar), Michel Akkermans (12,5 jaar), Antonie de Bruijn (12,5 jaar) en Hans van der Ham (35 jaar).

Afscheid namen Peter van de Wijngaard, Erik Middelkoop en Harm Schenau.


q www.brandweerzhz.nl