• Johan van der Weijden wint bij Profile.
• Johan van der Weijden wint bij Profile. Foto: aangeleverd

Johan wint waardebon bij Profile Tyrecentrum

leerdam • Johan van der Weijden uit Leerdam is één van de vier gelukkige winnaars van de klantenactie 'Jouw stem telt' van Profile Car & Tyreservice van de maand september.

Van der Weijden ontving op vrijdag een Profile-waardebon van 250 euro. De prijs werd uitgereikt door Michael de Jong van Profile Car & Tyreservice Nout Leerdam. Bij de 'Jouw stem telt'-actie wordt de klant gevraagd naar de mening over de service en diensten van Profile. Deelnemers maken daarbij direct kans op leuke maandprijzen middels Profile waardebonnen ter waarde van 250 euro. Elke maand in 2016 loot de banden- en onderhoudsspecialist vier winnaars uit alle deelnemers in Nederland.

Volgens Michael de Jong, van Profile Car & Tyreservice Nout Leerdam, reageren de klanten enthousiast op de actie. "Het winnen van een prijs spreekt consumenten aan, helemaal als daar een kleine handeling voor nodig is. Dat merken we op al onze vestiging aan de balie. De actieflyers liggen altijd klaar voor iedere klant. Zo kan de actie nooit worden gemist."