Vuren en ASH blijven in evenwicht: 1-1

vuren • Erg vermakelijk was de ontmoeting tussen Vuren en ASH niet. Beide ploegen moesten genoegen nemen met een punt: 1-1.

Vuren-trainer Albert van Zandwijk was niet tevreden. "De uitslag is terecht, maar wij spelen te veel gelijk. We dwingen op dit moment veel te weinig af. Dat was vandaag ook weer het geval. We missen nogal wat spelers. Meer zit er op dit moment even niet in." ASH zit in hetzelfde schuitje. "Onze jeugdspelers die er nu in staan, doen het naar behoren. Daar moeten we het met het oog op de toekomst toch van hebben", zei leider Gerrit-Jan van Mourik. "Hopelijk zitten we na de winterstop weer wat ruimer in de spelers."

Voor rust viel er in Vuren weinig te beleven. ASH kreeg een paar kleine mogelijkheden en kwam vlak voor rust goed weg toen Vuren-middenvelder Bart Muilenburg de binnenkant van de paal raakte. Na rust was het allemaal wat leuker. De ingevallen Bernd Duijzer kopte met zijn eerste balcontact direct namens ASH de 0-1 binnen. Erg lang konden de gasten niet genieten van hun voorsprong. Doelman Rik Verploegh leverde de bal in bij Damian Vogel die de fout genadeloos afstrafte: 1-1. Daarna kregen beide ploegen nog wat kansen, maar gescoord werd er niet meer.

Hoogtepunt aan de kant van Vuren was de rentree van Tim Ippel. Voor het eerst in lange tijd maakte de middenvelder weer minuten in het eerste elftal. "Hij is eigenlijk nog niet fit genoeg, maar vandaag hadden we hem nodig. Vooral voor hemzelf mooi dat hij weer gevoetbald heeft."