• De broers Dick en Corné van den Oever.
• De broers Dick en Corné van den Oever. Foto: aangeleverd

75 jaar Van den Oever Lekker Wonen

gameren • Dit najaar bestaat Van den Oever Lekker Wonen in Gameren 75 jaar. Daarom organiseren de twee broers in november een feestweek met bijzondere acties.

Corné van den Oever: "We zijn echt een familiebedrijf. Opa en oma zijn begonnen met een bakfiets en reden met hun textiel door de Bommelerwaard. Al snel kregen zij in Gameren een winkel voor textiel en woninginrichting aan de dijk. Mijn broer Dick en ik hebben sinds 2003 de winkel volledig onder onze hoede. Wij zijn de derde generatie en onze winkel maakt ook deel uit van de Binnenhuisadviseurs." Van den Oever Lekker Wonen biedt een breed aanbod aan meubels, raamdecoratie en vloeren. "Kwaliteit en service staan bij ons voorop", aldus Dick. "Wij kiezen alleen voor meubels en materialen die degelijk en duurzaam in gebruik zijn. Wij willen dat onze klanten lang plezier hebben van de producten die ze kopen. Dit alles tegen een eerlijke en goede prijs. Ons aanbod is divers. Regelmatig krijgen wij van klanten terug dat zij aangenaam verrast zijn dat zij in Gameren zo goed slagen." Corné vult aan: Wij hebben bijvoorbeeld geen doorsnee meubelen, maar echt een eigen aanbod. Wij doen zelf de inkoop. Dat maakt ons onderscheidend en deze filosofie past in de stijl van onze winkel."

Wat de afgelopen jaren sterk is veranderd is de toename van functionaliteit van meubels. Corné: "Mensen kijken tegenwoordig veel meer naar de praktische kant van meubilair en stoffen. Hoogglans meubels zien we nog maar weinig. Een product moet naast mooi, modern of smaakvol, vooral praktisch zijn in huis, in verband met krassen of vlekken. De nieuwe trends in kleuren zijn vooral pastel en voor dit najaar goud, oker en brons."

Elk jaar heeft Van den Oever Lekker Wonen een feestweek in oktober of november. Dit jaar heeft de woninginrichtingzaak een feestelijke jubileumweek met hele mooie acties. Iedere bezoeker krijgt, zolang de voorraad strekt, een goed gevulde goody bag en profiteert van kortingen op de producten van Van den Oever Lekker Wonen.


q www.vandenoeverlekkerwonen.nl