• Martine Visser is zichtbaar blij met de mooie gift.
• Martine Visser is zichtbaar blij met de mooie gift. Foto: Aangeleverd

Gift voor Voedselbank

leerdam • De Voedselbank Leerdam heeft deze week een mooie gift van 2.500 euro ontvangen van de Hoogeindse Kleding Zolder.

Martine Visser (links op foto) van de Voedselbank nam de cheque in ontvangst van Wilma de Besten (rechts op foto). De Voedselbank wil dit geld voornamelijk besteden aan extra groente en fruit in de komende wintermaanden.

Naast deze gift krijgt elke cliënt van de Voedselbank ook een waardebon van De Hoogeindse Kledingzolder voor een kledingstuk naar keuze op deze zolder. De Voedselbank Leerdam is erg blij met deze giften; de instelling moest zelf kortgeleden stoppen met de uitgifte van kleding wegens gebrek aan ruimte.

De Hoogeindse Kledingzolder is een initiatief, ontstaan vanuit de jaarlijks gehouden Hoogeindse markt. De opbrengst van de kledingverkoop is bestemd voor goede doelen, en dit jaar dus voor de Voedselbank. De Hoogeindse Kledingzolder is elke week geopend op vrijdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur aan het Hoogeind 30a in Leerdam. Het assortiment is uitgebreid en heel laag geprijsd.