• Het team van Hartog Autobedrijf.
• Het team van Hartog Autobedrijf. Foto: PR

Actieweek bij Hartog Autobedrijf

asperen • Hartog Autobedrijf viert de overname door Kees Koekkoek met een week vol aanbiedingen. Ook is er een autoshow en kunnen bezoekers twee hybride modellen uitproberen.

De 49-jarige Koekkoek nam het autobedrijf aan de Heukelumseweg in Asperen op 1 april dit jaar over van zijn zwager Bertus den Hartog. Tijdens deze inwerkperiode van zes maanden kreeg het pand een facelift, maar de naam van Hartog bleef staan. Koekkoek: "Dit is een bedrijf met een rijke historie en prima reputatie. Het is fantastisch dat ik dit mag voortzetten."

Hartog Autobedrijf heeft 35 occasions van alle merken op voorraad. Daarmee slaat de nieuwe eigenaar andere wegen in. Zijn voorganger was juist gespecialiseerd in auto's van Japanse en Koreaanse makelij, maar Koekkoek ziet brood in een breed aanbod. Het bedrijf levert al jarenlang ook nieuwe auto's van diverse merken. Klanten kunnen daarnaast de zoekservice inzetten; Koekkoek speurt dan de markt af op zoek naar de occasion met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Koekkoek runt het bedrijf samen met zijn 18-jarige zoon Joris die vijf dagen per week in de garage te vinden is en daarnaast een accountancy-opleiding volgt. Twee monteurs en een receptionist completeren een hecht team dat de klant honderd procent van dienst is. Koekkoek gelooft dat er in de regio veel behoefte is aan een degelijk universeel autobedrijf waar automobilisten van alle merken hun voertuig met een gerust hart kunnen achterlaten voor een reparatie, beurt of APK-controle. "Er zijn geen autodealers meer in Leerdam en omgeving, dus er is vraag naar een bedrijf zoals wij. Wij zetten hoog op service in. Voor het brengen en weer ophalen van auto's hanteren we ruime openingstijden: van 6 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds. Een leenauto is gratis."

De heropening begint zaterdag 29 oktober met een autoshow. Op deze dag kunnen bezoekers proefrijden met twee hybride modellen: de KIA Niro en de Hyundai Ioniq. Tot zaterdag 5 november biedt Hartog Autobedrijf een gratis wintercheck aan. Voor winterbanden geldt vier halen, drie betalen. Een aircocheck kost gedurende deze week slechts 14,95 euro.