• Shuttles vangen in een koker tijdens de open dag.
• Shuttles vangen in een koker tijdens de open dag. Foto: Aangeleverd

Goede opkomst bij open dag BC Leerdam

leerdam • Badmintonclub Leerdam organiseerde vorige week dinsdag 20 september een open dag in de Week van het Badminton.

Iedereen vanaf zes jaar die het leuk vond om een shuttletje te slaan was die dag van harte welkom in sportcentrum Laco. Voor de jeugdleden t/m 16 jaar werden zeven verschillende badmintonspelletjes opgezet.

Bij 'de snelheidsmeter' konden kinderen zelfs de snelheid van hun slag meten. Met ruim 35 deelnemers kijkt de Leerdamse badmintonclub tevreden terug op hun deelname aan de Week van het Badminton.

Leuke avond

Ook de aanwezige kinderen vonden het een leuke avond. Dat bleek uit diverse reacties van de kinderen: 'Ik wil heel graag op badminton', en: 'het is toch nog niet afgelopen?' Vol enthousiasme werkten ze gedurende twee uur het spelletjescircuit af, waarbij allerlei facetten van badminton aan bod kwamen.

Na afloop kregen de kinderen een sleutelhanger in de vorm van een mini shuttle mee en tevens een uitnodiging om nog eens te komen spelen.

Welkom

Ook buiten de week van het badminton is iedereen van harte welkom op dinsdag en donderdag om kennis te maken met badminton: voor de jeugd vanaf 18:00 uur en voor senioren vanaf 20:00 uur.

BC Leerdam organiseert in 2017 in de Week van het Badminton opnieuw een open dag, zodat belangstellenden dan nogmaals kennis kunnen maken met de mooie badmintonsport.