• H.P.S. Industrial speelde opnieuw gelijk.
• H.P.S. Industrial speelde opnieuw gelijk. Foto: Stockfoto

HPS Industrial speelt weer gelijk

rumpt • In de topteamcompetitie stond een speelronde in de 1e divisie gepland. In Alblasserdam speelde HPS Industrial gelijk. Tegen BC Bousema uit Lochem werd de eerste wedstrijd met 2-4 verloren, het tweede duel leverde een 4-2 winst op.

In de Rumptse opstelling was Marco Kivits weer beschikbaar. Kivits was direct van toegevoegde waarde: hij won in het bandstoten beide duels. Tegen Henk Leussink wist Marco zijn 75 bandstoters te produceren in 26 en 19 beurten. Omdat in het libre zowel Gerrie van Eck, als later Jurgen de Ridder totaal niks in te brengen hadden tegen Hans Klok, werd het weer gelijk. Gerrie verloor in drie beurten, terwijl Jurgen in vijf beurten kansloos was. Beide spelers wisten niet te imponeren. De beslissing lag daardoor in het kader 47/2. Frank Vermeulen mocht het beide wedstrijden over 175 punten opnemen tegen Gerard ten Lohuis. De eerste wedstrijd was Frank geen schim van zichzelf en verloor in twaalf beurten. Ook de tweede partij was niet denderend. Op karakter wist Vermeulen dit duel naar zijn hand te zetten met winst in vijftien beurten. Zodoende werden de punten voor de derde achtereenvolgende keer gedeeld. Hierdoor staat het team in de middenmoot en is het nog zoeken naar de juiste vorm. Volgende week staat er zowel voor de eredivisie als de 1e divisie een speelronde gepland. Carambole Wennekes.nl speelt in Alblasserdam tegen BIOS Blitz Optiek uit Barneveld; H.P.S. Industrial speelt in Lent tegen Moira.

Andere uitslagen: Kaderteam Rademaker - Kaderteam R&H Kassa 6 - 2. In deze strijd tussen beide Caramboleteams won Rademaker met 6-2. Tonny van Meeuwen was man van de wedstrijd met winst in zeven beurten. Verder zegevierden Jan de Jong en Danny van Veldhoven. Bij R&H Kassa deed Raymond Drost iets terug. Ons Tehuis 1 - Carambole 1 27 - 30. Teus van Dam haalde met een serie van 52 de volledige winst voor het 1e districtsteam.