Hendrik en Wim Sterk: klaar voor een nieuwe toekomst.
Hendrik en Wim Sterk: klaar voor een nieuwe toekomst. Foto: André van der Vlerk

STERK Leerdam in tweeën opgesplitst

leerdam • STERK Leerdam is opgesplitst in twee bedrijven: STERK Deur en Techniek en Sterk Hekwerken.

De opdeling werd afgelopen zomer al doorgevoerd. STERK Deur en Techniek van Hendrik Sterk legt momenteel de laatste hand aan de inrichting van de showroom in de Leerdamse Parmentierstraat. Sterk Hekwerken van Hendriks vader Wim werkt aan huis aan de hekwerkwensen van de klant. Tot afgelopen juli werkten vader en zoon zestien jaar onder de noemer STERK Leerdam samen op het Hoogeind.

Sterk Hekwerken legt zich uitsluitend toe op sierhekwerken en handbediende of automatische inrijpoorten, zowel voor bedrijven als particulieren. Het bedrijf blijft zich richten op de complete levering, van a tot z, van hekken en inrijpoorten. "Belangstellenden kunnen vrijblijvend een afspraak maken om een maatwerkplan op te stellen", aldus Wim Sterk.

STERK Deur en Techniek is in Leerdam het adres voor de levering en installatie van garagedeuren, voordeuren en bedrijfsdeuren. Hardloper binnen het assortiment is het merk Hörmann dat met name op het gebied van garagedeuren de absolute marktleider is. In de Parmentierstraat laat Hendrik Sterk binnenkort diverse opstellingen van deuren zien. De showroom gaat naar verwachting in november open en is op afspraak te bezoeken. "Afhankelijk van hoe je je garage gebruikt, kies je voor een specifieke deuroplossing", weet Hendrik. Overigens richt STERK Deur en Techniek zich ook op technische aspecten zoals automatisering van deuren, toegangspoorten en intercomsystemen.

Het was tijd om het bedrijf op te delen, zegt Hendrik. "De ontwikkelingen gaan zo snel dat het praktischer is om ons te specialiseren. Er verschijnen continu nieuwe technologieën en updates van oude technologieën op de markt. Dan is het beter om alle aandacht op één productsoort te concentreren. Ik op het gebied van garagedeuren, voordeuren en industriedeuren, mijn vader op sierhekwerk en inrijpoorten."

Sterk Hekwerken: 0345-633606 of 06-55155437 | STERK Deur en Techniek: www.sterktechniek.nl