• Full Speed uit Nieuwland werd derde in Bakel.
• Full Speed uit Nieuwland werd derde in Bakel. Foto: Bert Kros

Goede resultaten tractorpullers

vijfheerenlanden • De Nederlandse kampioenschappen Tractor Pulling in het Noord-Brabantse Bakel leverde twee kampioenen op uit de Vijfheerenlanden.

André van Keulen uit Everdingen werd met zijn Massey Ferguson 188 winnaar in de standaardklasse tot 3500 kilogram, Johan van Keulen uit Zijderveld behaalde met zijn Massey Ferguson 595 de zege in de standaardklasse tot 4500 kilogram. Van Keulen werd verder tweede in de standaardklasse tot 2500 kilogram. Ook was er zilver voor Pieter de With in de klasse tot 3500 kilogram. Arjan de Vries uit Everdingen werd tweede in de standaardklasse tot 9000 kilogram. Derde plaatsen waren er voor Aart de With uit Hagestein in de standaardklasse tot 4500 en de sportklasse tot 2500 kilogram. Henri Versluis uit Zijderveld behaalde met Red Impact (International 1086) een derde plaats in de super sportklasse tot 4500 kilogram.

Het team van de Full Speed uit Nieuwland, bestaande uit Bert Kooij en Bo Burggraaf, sleepte een mooie derde plaats in de wacht in de 4.5 ton sportklasse. Winnaar in deze klasse werd Henk Ridder uit Oldekerk. De volledige run van Full Speed is te zien op https://youtu.be/J8GFTax8WFM. Willeke Kornet uit Leerdam werd met een Massey Ferguson 595 - de tractor van André van Keulen - knap vierde in de standaardklasse tot 3500 kilo.