Mariëtte Brand heeft een enerverend jaar achter de rug.
Mariëtte Brand heeft een enerverend jaar achter de rug. Foto: Peter Verbeek

Appeltje heropent groter pand

leerdam • Hoewel Appeltje baby- en kinderboetiek al enkele weken eerder is verhuisd naar een groter winkelpand is de zaak pas afgelopen zaterdag officieel heropent. Dat viel samen met de derde feestmiddag op de Vlietskant.

Mariëtte Brand (31) is de jongste zelfstandig onderneemster van de Vlietskant. Twee jaar geleden ging ze werken bij de baby- en kinderboetiek, met de bedoeling om de winkel over te nemen. Ze draaide een jaar mee met de eigenaresse en kwam daarna op eigen benen te staan.

"Ik ben toen direct begonnen met het verbeteren en promoten van de webshop, en dat heeft zeker bijgedragen aan omzetverhoging", vertelt Mariëtte. "Ook in de winkel werd het drukker. Moeders met kinderwagens konden er echter niet zo goed uit de voeten. In de wat grotere zaak, eveneens in de Vlietskant, speelt dat probleem niet meer."

Appeltje heeft een mooie collectie baby- jongens- en meisjeskleding tot en met maat 128. Het assortiment voor de allerkleinsten bestaat onder andere uit de lijn Z8. Marëtte is Star-dealer van dat merk, en heeft de hele collectie in huis. Twee keer per jaar komt er een nieuwe hoofdcollectie alsmede een kleiner kerstaanbod, en kan die altijd presenteren op de eerste dag presenteren. De bestaande collecties van Appeltje zijn uitgebreid, terwijl B.Nosy, stoere kleding voor eigenwijze kids, is toegevoegd. Voor de oudere doelgroep zijn uitsluitend kwalitatief goede en populaire merken op voorraad, waaronder het merk Nik & Nik. Afgelopen zaterdag werd de opening van de Appeltje gevierd met een gratis fotoshoot, een popcornkraam en kortingsacties.


q www.appeltjeleerdam.nl