Wilskracht op kamp

haaften • Gymvereniging Wilskracht uit Haaften heeft het seizoen vorige week vrijdag en zaterdag geopend met 'Kamp Wilskracht'. Het werd een daverend succes.

Vanaf 16:00 uur vrijdagmiddag stond de leiding klaar om de kinderen vanaf zes jaar hartelijk te verwelkomen op Boerencamping De Hoge Haren in Tuil. De kinderen sliepen in een omgebouwde boerenschuur, waar gezellige slaapplaatsen gecreëerd werden om alle groepen toch gezellig hun eigen plekje te geven.

Tobbedansbaan

Nadat iedereen bij het 'kamphuis' was gearriveerd, werd het tijd voor de eerste spelletjes. Vanwege het warme weer werd er ook veel tijd vrijgemaakt om op de tobbedansbaan een frisse duik te nemen.

Rond 18.00 uur was het tijd om gezamenlijk friet en snacks te eten. Na het eten stonden er nog veel meer spelletjes gepland, zoals Verhaal Doorvertellen, Casino, Schattenroof en het Lichtseinenspel.

Rond middernacht zat iedereen weer lekker rond het kampvuur. De kinderen gingen vervolgens langzaam aan, een voor een naar bed om te slapen.

Zaterdagochtend werden de kinderen weer vroeg gewekt - vanaf half acht. Na het ontbijt werden om 10:00 uur de kleuters ontvangen om verder mee te doen aan het zaterdagprogramma. Deze ochtend werd opgevuld met leuke spelletjes, de tobbedansbaan, vrij spelen en ter afsluiting van het kamp het gezamenlijk eten van brood met knakworstjes en een ijsje toe. Dankzij de leiding, alle vrolijke kinderen, het bestuur van de gymvereniging en enkele vrijwilligers was het kamp ook dit jaar weer een geweldig succes.

Kennismaken

Iedereen die kennis wil maken met gymnastiekvereniging Wilskracht is van harte welkom. De lestijden zijn als volgt: Maandag:18:00-19:00 uur: 9 jaar, maandag: 19:00-20:00 uur: 10 jaar en ouder, woensdag: 13:30- 14:15 uur: 3-4 jaar oud, woensdag: 14:15-15:00 uur: 4-6 jaar oud, donderdag: 9:00-10:00 uur: damesgym, zaterdag: 9:00-10:00 uur: 6 -7 jaar en zaterdag: 10:00-11:00 uur: 8 jaar.

Voor eventuele nieuwe leden zijn de eerste twee lessen gratis. De lessen worden gegeven in de sporthal in De Burcht van Haeften in Haaften. Meer informatie is te vinden op de site van de vereniging.

q www.gymwilskracht.nl