Benefietmiddag Enspijk

enspijk • Chapeau Kinderwerk organiseert vrijdag 2 september een benefietmiddag voor het Prinses Maxima Centrum In Utrecht. Door een grote benefietmiddag te organiseren met lokale ondernemers hoopt Chapeau geld binnen te halen voor kinderen met kanker.

Chapeau Kinderwerk koos voor dit goede doel, nadat bij één van hun stagiaires leukemie werd geconstateerd. "Van dichtbij heeft het team van Chapeau meegemaakt, hoe een 17-jarige meid samen met haar familie knokt en het gehele proces beleefd. We hebben veel bewondering voor de kracht van mensen en de kunde van de medische wereld", schrijft de organisatie.

Daarom is besloten om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum, dit centrum is volledig gespecialiseerd in kinderoncologie. Chapeau Kinderwerk organiseert een benefietmiddag op vrijdag 2 september. Er zijn activiteiten van 16:00 tot 19:00 uur. Er is een podium met een dj, kinderkoor, dansgroep en een kindermodeshow.

Daarnaast zijn er diverse kraampjes met onder meer kleding, tassen, accessoires, huidproducten, eten, een rad van fortuin, veiling, fotografie en onder meer ritje met de huifkar.

Toegang is één euro, parkeren is gratis. De middag vindt plaats in Enspijk, het adres is Netstraat 1 en 1a.


q www.chapeaukinderwerk.nl