• Maja Jeffkins start met een nieuwe cursus.
• Maja Jeffkins start met een nieuwe cursus. Foto: aangeleverd

Psychologiecursus voor vrouwen

gorinchem • Al ruim twintig jaar geeft drs Maja Jeffkins met veel enthousiasme cursussen 'Positieve en praktische psychologie voor vrouwen' door heel Nederland. Om dit te vieren start er maandagochtend 26 september een extra feestelijke cursus van acht bijeenkomsten in Gorinchem.

Elke vrouw die interesse heeft in psychologie en zich regelmatig afvraagt waarom mensen doen zoals zij doen in verschillende situaties, is van harte welkom om deel te nemen aan deze nieuwe verdiepingscursus.

Maja: "Tijdens elke cursusbijeenkomst geef ik vanuit de psychologie achtergrond-informatie over het gedrag van mensen. Maar tegelijkertijd geef ik ook allerlei communicatie-tips die zowel thuis als op het werk gemakkelijk toepasbaar zijn. Door anders te denken over bepaalde situaties en anders te reageren, kom je meer in je kracht en in balans en kun je nog veel méér genieten van al het moois in het leven. Elke cursusbijeenkomst is boeiend en een feest van herkenning. Het is verrassend hoe leuk en interessant een cursus psychologie kan zijn!"

Maja is in Australië geboren, maar woont en werkt al jaren in Nederland. Ze is afgestudeerd aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Rijksuniversiteit in Leiden. Tevens volgde zij diverse management- en communicatieopleidingen. Bovendien heeft zij in Oxford meerdere trainingen gevolgd bij Deepak Chopra.

Onderwerpen die tijdens de feestelijke jubileumcursus aan bod komen zijn onder meer: de uitgangspunten van de moderne psychologie, uitleg over de piramide van Maslow, de verschillen in communicatie tussen mannen en vrouwen en de 10-10-10-methode die helpt om makkelijk te relativeren. Rollenspellen maken geen deel uit van de cursus. En ook is er geen kennismakingsronde.

De cursus begint maandag 26 september in zalencentrum De Heul in Gorinchem en is van 09:30 tot 11:30 uur. Er zijn acht bijeenkomsten, allemaal op maandagochtend. Data: 26 september, 10 oktober, 24 oktober, 7 november, 21 november, 5 december, 19 december en 16 januari.


Eendaagse cursus

Op zondag 25 september geeft Maja ter viering van haar 20-jarig jubileum ook een speciale ééndaagse cursus - inclusief een high-tea! - in het Van der Valk Hotel Ridderkerk. Elke vrouw die graag een korte cursus wil volgen, is welkom om deel te nemen aan deze speciale ééndaagse cursus. Deelname aan deze feestelijke cursusdag bedraagt 85,50 euro. Dit bedrag is inclusief cursusmap, stencils over de besproken onderwerpen, een certificaat als bewijs van deelname én een uitgebreide high-tea. Door de grote belangstelling voor de cursussen - en het beperkte aantal beschikbare plaatsen - worden deelnemers aangeraden zich snel aan te melden.

Iedereen die zich wil aanmelden of vrijblijvend meer informatie wil ontvangen, kan geheel vrijblijvend bellen met: 010-2344554 of kijken op de website.


q www.praktischepsychologie.nl