GLTC steunt Stichting Onbeperkt Tennissen

geldermalsen • In de laatste week van augustus wordt op het tennispark van GLTC in Geldermalsen weer volop getennist tijdens het Hooge Hoeve Open Dubbel tennistoernooi. De organisatie verwacht ook dit jaar weer ruim 200 deelnemers, zowel GLTC-ers als spelers van clubs uit de omgeving. Tennissers uit de regio ontmoeten elkaar op de verschillende toernooien.

GLTC grijpt het open toernooi vaak aan om een ander (meestal sportief) initiatief in de regio te ondersteunen met een geldelijke bijdrage of met materialen. Dit jaar heeft de toernooi-organisatie contact gezocht met Remi de Jager van de Stichting Onbeperkt Tennissen.

De Stichting biedt 'G-tennis' aan om mensen met een verstandelijke of lichte lichamelijke beperking te laten tennissen. Per HHOD-deelnemer wordt een euro van het inschrijfgeld gedoneerd.

Inschrijven

Inschrijven kan in dubbels (heren, dames en mix) in de categorieën 3 tot en met 8. Het toernooi begint op maandag 29 augustus, maar bij veel aanmeldingen worden de eerste wedstrijden al in het voorweekend (27 en 28 augustus) gespeeld. Door de week wordt 's avonds gespeeld vanaf 18 uur tot diep in de avond. Het weekend van 3 en 4 september is het finaleweekend. Het is dan gezellig druk en hapjes en drankjes zijn volop verkrijgbaar.

Aanmelden kan via:

q www.toernooi.nl