• Netwerken is een belangrijk onderdeel van Business Event Vijfheerenlanden.
• Netwerken is een belangrijk onderdeel van Business Event Vijfheerenlanden.

Selectie Business Event compleet

vijfheerenlanden • Na de bekendmaking van de categorieën Jonge Ondernemer/Onderneming en MKB & Detailhandel in de afgelopen twee weken, hebben de nominatiecommissies van de deelnemende gemeentes aan het Business Event Vijfheerenlanden nu ook de winnaars in de categorie Industrie & Dienstverlening bekend gemaakt.

"Belangrijke criteria voor deze categorie zijn onder andere: innovatie, hoe ga je om met PPP (People Planet Profit) en wat betekent een bedrijf voor de regio. De nominatiecommissies, bestaande uit een of meerdere vertegenwoordigers vanuit de gemeente, en vertegenwoordigers van bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen, hebben elk binnen hun eigen gemeente zorgvuldig gezocht naar bedrijven die binnen deze categorie aan de criteria hebben voldaan", aldus Network Business Events. Zij organiseert dit netwerkevenement voor het vierde jaar in dit gebied.

Genomineerden

Acht bedrijven mogen hun gemeente vertegenwoordigen tijdens de pitchrondes voor de jury, op 14 september. Uit Leerdam is Ton Boshuis van Boshuis Thuis in Water genomineerd, samen met Aad van den Berg en Marco van Hal van Senso Technics BV. In de gemeente Lingewaal gingen de nominaties naar Ben van Roon van Van Roon BV en Joop en Piet Kaldenberg van Slagerijen Kaldenberg.

In de gemeente Vianen zijn Erik Mooijman en Henk van de Lagemaat van Lamotec BV genomineerd, samen met Richard Goossens van NedGraphics BV. Vanuit Zederik is er een nominatie voor Gerrit Damsteegt van Aannemersbedrijf Damsteegt BV en Wim Kortlever van Kortlever.

Jury

De jury, bestaande uit: Monique Faay (Faay Vianen, winnaar 2016), Paul van Zessen (namens Zederik), Guus Boogaard (namens BKL), John Herrewijn (namens Lingewaal en Pieter Terlouw (Van Noord Accountants), bepaalt 14 september meteen wie van de 24 overgebleven ondernemers door mag naar de regionale verkiezing op 7 november.

In de categorie Jonge Ondernemer/Onderneming zijn genomineerd: Koffie in de Bakkerij en Kwadraat Bouw (Leerdam), Restaurant Oud Vuren en Van Wijk Bouw (Lingewaal), Suzette Catering en Groen Bouw (Vianen) en Goed Volk Ontwerp en Bar-eetcafé De Gouden Leeuw (Zederik).

In de categorie MKB & Detailhandel zijn de nominaties voor Stift Horloger-Juwelier en Keurslagerij Rien Baas (Leerdam), Sterk Technisch Adviesbureau BV en De Schildkamp BV (Lingewaal), Panterhuis en Unicum (Vianen) en Caravan Centrum Meerkerk en Camping De Grienduil (Zederik).


q www.nbe.nu