• Van de Leeden Mandwerk won in 2015.
• Van de Leeden Mandwerk won in 2015.

Stift en Baas genomineerd voor award

vijfheerenlanden • De Leerdamse ondernemers Erwin en Paul Stift van Stift Horloger-Juwelier en Rien en Irma Baas van Keurslagerij Rien Baas zijn voor Business Event Vijfheerenlanden genomineerd in de categorie MKB & Detailhandel.

In de gemeente Zederik maken Harrie Krul van Caravan Centrum Meerkerk en Erik Stuijvenberg van Camping De Grienduil kans op de titel. In de gemeente Lingewaal zijn de nominaties voor Ralph Klaare van De Schildkamp BV en Arie Sterk van Sterk Technisch Adviesbureau BV. Rutger Leeuwis van Panterhuis Vianen en John & Petra Hol van Unicum uit Hagestein zijn eveneens genomineerd.

Volgende week worden de genomineerden in de derde en laatste categorie, Industrie & Dienstverlening, bekendgemaakt in de media.

In de categorie Jonge Ondernemer/Onderneming zijn geselecteerd: Koffie in de Bakkerij en Kwadraat Bouw uit Leerdam, Restaurant Oud Vuren en Van Wijk Bouw uit de gemeente Lingewaal, Suzette Catering en Groen Bouw uit de gemeente Vianen en uit de gemeente Zederik Goed Volk Ontwerp en Bar-eetcafé De Gouden Leeuw.

De nominatiecommissies van de gemeente Leerdam, Lingewaal, Vianen en Zederik hebben in de afgelopen perioden achter de schermen hard gewerkt aan de selectie van de meest onderscheidende ondernemers/ondernemingen in hun gemeente.

In de commissie hebben zowel de wethouders en/of bedrijvencontactfunctionarissen van de gemeenten zitting, als plaatselijke bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen.

Op woensdag 14 september worden de in totaal 23 geselecteerde bedrijven uitgenodigd om zich in een 1,5 minuten durende pitch te presenteren aan de jury. Deze zal dezelfde avond nog per categorie de drie overgebleven bedrijven nomineren, die maandag 7 november aanstaande op het regionale Business Event Vijfheerenlanden mogen strijden om de award.

Het Kontakt is mediapartner van het evenement.

q www.nbe.nu