Weer Glazen Huis in Leerdam

leerdam • Team2015 gaat in december weer een Leerdamse versie van 3FM Serious Request organiseren op het Kerkplein in Leerdam. Er komt dus weer een Glazen Huis te staan in het centrum.

Door deze actie ook lokaal te organiseren, wil Team2015 iedereen de mogelijkheid bieden om geld te doneren aan de bekende landelijke actie. Elke euro die gedoneerd wordt in Leerdam, komt ook daadwerkelijk in de brievenbus van Serious Request terecht. Dit kan omdat de actie in Leerdam door de plaatselijke middenstand wordt ondersteund. Daarnaast wordt een deel door Team2015 zelf gefinancierd.

Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor de vele kinderen die in de wereld onnodig sterven aan longontsteking. Team2015 vraagt verenigingen, scholen, clubs, wijkverenigingen, individuele bewoners van Leerdam, etcetera om ons te helpen en er voor te zorgen dat er vanuit Leerdam voor dit goede doel een flinke bijdrage wordt geleverd. Helpen kan op verschillende manieren: door statiegeld in te zamelen en de statiegeldbonnen te doneren, door, bijvoorbeeld, op school een sponsorloop te organiseren. Er zijn natuurlijke meerdere acties denkbaar: een eigen invulling verzinnen kan natuurlijk ook.
Deze week worden de scholen door enthousiaste leden van Team2015 benaderd om na de zomervakantie een actie te bedenken. Voor verdere informatie kan men terecht bij Thijs van der Linden via 06-55502774. Aanmelden voor activiteiten kan ook via email: info@team2015-leerdam.nl. Meer informatie over de activiteiten van Team2015 kan men vinden op de website.


q www.team2015-leerdam.nl