• Overdracht van het juryboek.
• Overdracht van het juryboek. Foto: aangeleverd

Selectie 'Jonge Ondenemer' bekend

regio • Koffie in de Bakkerij, Kwadraad Bouw, restaurant Oud-Vuren, Van Wijk Bouw, Suzette Catering, Groen Bouw, Goed Volk Ontwerp en café De Gouden Leeuwen zijn geselecteerd voor de categorie 'Jonge Ondernemer/Onderneming' in de 'Verkiezing van Ondernemer/Onderneming van het Jaar'.

In de afgelopen maanden hebben in de gemeenten Leerdam, Lingewaal, Vianen en Zederik leden van de zogeheten nominatiecommissies zich voorbereid op de 'Verkiezing van Ondernemer/Onderneming van het Jaar'. Dit als onderdeel van de regionale verkiezing Business Event Vijfheerenlanden 2016. In deze commissie zijn zowel de betreffende gemeente (onder meer de wethouders) als de plaatselijke bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen vertegenwoordigd.

Met elkaar hebben zij, per gemeente, twee bedrijven aangewezen als winnaar en wel in per de volgende categorieën: Jonge Ondernemer/Onderneming, mkb & detailhandel en industrie & dienstverlening. Hieruit zijn de genoemde zes bedrijven gekomen.

Voor Leerdam: Koffie in de Bakkerij (René Middag) en Kwadraat Bouw (Martinus de Bruin en Anne de Vries)
Voor Lingewaal: restaurant Oud Vuren (Wouter Blinde) en Van Wijk Bouw (Koos van Wijk)

Voor Vianen: Suzette Catering (Nadia Korthagen) en Groen Bouw (Joost Groen)
Voor Zederik: Goed Volk Ontwerp en bar-eetcafé De Gouden Leeuw

Overige categorieën

De komende weken zullen de winnaars in overige categorieën worden voorgesteld in de media. Op woensdag 14 september worden de in totaal 24 geselecteerde bedrijven uitgenodigd om zich in een 1,5 minuten durende pitch te presenteren aan de jury. Deze zal dezelfde avond nog per categorie de drie overgebleven bedrijven selecteren, die maandag 7 november aanstaande op het regionale Business Event Vijfheerenlanden mogen strijden om de award.

Meer informatie is te vinden op de website.


q www.nbe.nu