• Fotografie is de gedeelde passie van Ben Breuseker en Angela Tubbing.
• Fotografie is de gedeelde passie van Ben Breuseker en Angela Tubbing. Foto: Mich Buschman Fotografie

De kracht van Della Bellezza

leerdam • Ze delen een passie voor fotografie en maken samen de mooiste foto's. Ben Breuseker en Angela Tubbing. Op 1 juli openen ze hun nieuwe Fotostudio Della Bellezza aan het Voorwaartsveld in Leerdam.

Of het nu gaat om portretfotografie, technische fotografie, reclamefotografie of interieurfotografie: Della Belleza kan het. Ben heeft 27 jaar ervaring in het vak en dat is te zien. Hij heeft een veelzijdig portfolio met kwaliteit als rode draad. "Ik ben daar heel streng op. Alleen dan houd je het zo lang vol", verklaart Ben. Technische fotografie en reclamefotografie zijn Bens specialisme, strakke lijnen zijn handelsmerk. Evenals de kunstzinnige knipoog. Zo heeft hij een collectie waarbij fotografie en schilderkunst letterlijk samenkomen. Angela stapte recenter in het vak en heeft net als Ben het diploma van de fotovakschool op zak. Ze is een kei in portretfotografie. Ze fotografeert net als Ben met gevoel en weet het juiste moment te vangen. "Kinderen en huisdieren inspireren mij. Je kunt hen als fotograaf niet regisseren. Het geeft zoveel voldoening als je dan een mooie, pure foto maakt."

Fotostudio Della Bellezza timmert inmiddels al 23 jaar aan de weg. Voorheen was de studio in Culemborg gevestigd, sinds oktober 2015 huizen ze in de ruimte achter het makelaarskantoor van Van Ekeren Kuiper. In de nieuwe fotostudio kunnen Ben en Angela alle mogelijke klussen aan. Dankzij het 4,5 meter hoge plafond en een garagedeur kunnen grote objecten met gemak de studio in. Grote groepen tot vijftig personen is ook geen enkel probleem.

Lijsten

Aan de studiowanden hangen de mooiste foto's van Ben en Angela, evenals een grote collectie lijsten. Della Bellezza maakt namelijk lijsten met de hand, exact op maat gemaakt met image-clear glas. "Het is heel leuk om een totaalpakket af te kunnen leveren. Met een lijst erbij is het pas echt af. De klant hoeft de foto dan alleen nog maar op te hangen en ervan te genieten", zegt Angela.

Wie bij Della Bellezza een shoot doet en bijvoorbeeld een lijst of canvas bestelt ter waarde van de shoot, krijgt de shoot gratis. Dat is typerend voor de fotostudio. Ben en Angela nemen ook altijd ruim de tijd voor fotografie. Eerst een kopje koffie of thee, even kennis maken, pas dan ontspannen aan de slag. Die persoonlijke aandacht vinden ze belangrijk.

Ben en Angela nodigen alle geïnteresseerden uit om vrijblijvend een afspraak te maken voor een kennismaking in de studio aan het Voorwaartsveld 5a in Leerdam. De studio is te bereiken via info@dellabellezza.nl of 06-53323704.

q www.dellabellezza.nl