Laadpunt elektrische auto's in Enspijk

enspijk • Autobedrijf Blom heeft een laadpunt geopend voor elektrische en hybride auto's.

Automobilisten kunnen hier sinds vorige week vrijdag terecht om hun voertuig op te laden. De voorziening aan de Klaverweg is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor autobezitters die geen klant zijn van het Enspijkse autobedrijf. Het oplaadpunt is geïnstalleerd door Ecoleon uit Geldermalsen.

"De markt voor elektrische auto's en hybride auto's groeit, maar het aantal laadoplossingen in de regio blijft hierbij achter", stelt ondernemer Corne Blom. "We willen graag inspelen op de nieuwste ontwikkelingen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ecoleon heeft bij ons een mooi oplaadpunt geïnstalleerd; op hun advies hebben we besloten om hem openbaar te gebruiken. Hierdoor kan iedereen in de buurt zijn of haar auto even opladen. Ondertussen krijgen ze hier een kop koffie. Voor de kosten hoeft men het niet te laten: we houden de laadkosten zo laag mogelijk."

Ecoleon is onderdeel van de Leeuwenstein Groep uit Geldermalsen en specialist op het gebied van oplaadoplossingen. "Het is belangrijk om goede keuzes te maken", vindt Arjan Heikoop van Ecoleon. "Helaas zien we veel onveilige en goedkope oplossingen die over twee jaar alweer verouderd zijn. Ecoleon biedt uitsluitend toekomstbestendige oplossingen."