• De Rondom Thuis Fair was dit jaar in Herwijnen.
• De Rondom Thuis Fair was dit jaar in Herwijnen. Foto: Nico van Ganzewinkel

Vierde editie Rondom Thuis Fair

herwijnen • In het GeoFort in Herwijnen vond vrijdag en zaterdag de vierde editie van de Rondom Thuis Fair plaats.

De Rondom Thuis Fair beleefde haar eerste editie vier jaar geleden in Schoonrewoerd. Toen telde de markt maar een paar standjes. Maar het bleek meteen een groot succes. Op de Rondom Thuis Fair kregen verschillende regionale bedrijven de kans zichzelf te presenteren in een landelijke omgeving.

Mensen konden zich laten informeren over inbraakbeveiliging, schroeffunderingen, buitenzonwering, tuinaanleg en -onderhoud, boomzorg, tuinmachines, wooncomfort, buitenleven, woninginrichting, woningbouw, hekwerken, garagedeuren, aandrijftechnieken, schilderwerken, binnen- en buitenkeukens, installatie-techniek, sieraden, etherische oliën, veehouderij en nog veel meer.

Nieuwe locatie

Omdat de fair de afgelopen jaren zo'n succes bleek, moest de organisatie dit jaar uitwijken naar een locatie die meer geschikt is voor de duizend tot tweeduizend bezoekers die er elk jaar op af komen. De keuze viel op het GeoFort in Herwijnen, vooral vanwege de goede parkeergelegenheid. Overigens vond de beurs dit jaar voor het eerst plaats in het voorjaar, voorgaande edities waren in het najaar.

De Rondom Thuis Fair vond plaats op vrijdag en zaterdag. De brandweer gaf een grote demonstratie op zaterdag. Er waren bovendien allerlei activiteiten voor de kinderen.


q www.rondomthuisfair.nl